Brandstofpas

Een tankpas is tegenwoordig veel meer dan een praktische en veilige tankpas. Het is een veelzijdige en innovatieve oplossing voor fleetowners én berijders.

Bepaal zelf de mogelijkheden

U kunt bij Wealerlease zelf bepalen op welke manier de tankpas wordt ingericht. Zo kan er bijvoorbeeld een standaard bestedingslimiet per pas worden ingesteld en welke producten zijn toegestaan. Premium brandstoffen kunnen bijvoorbeeld eenvoudig worden geblokkerd. De tankpas wordt bij álle tankstations in Nederland geaccepteerd, echter is het met een aanvullende module mogelijk duurdere tankstations te blokkeren óf de tankpas juist alleen bruikbaar te maken bij de voordeligere onbemande tankstations.

Kies voor gemak

Wanneer gebruik wordt gemaakt van de tankpas binnen de onderneming, ontvangt u maandelijks één verzamelfactuur met een overzicht van alle tankbeurten, waarmee u eenvoudig BTW, over alle in Nederland met de pas uitgevoerde transacties, kunt terugvorderen. Tevens toont u hiermee aan dat u de afnemer bent van de brandstof. 

Fuel Cost Saving

Besparen op brandstofkosten én de berijders belonen? Dat kan! Het besparingsprogramma 'Fuel Cost Saving' ondersteunt de Fleetmanager én beloont de berijder bij besparingen op brandstofkosten. Besparingen zijn mogelijk op twee onderdelen: tankgedrag en rijgedrag.

Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden.