Full Operational Lease

Wenst u weinig omkijken naar uw leaseauto? Dan is Full Operational Lease van Wealerlease de oplossing. Wealerlease neemt zowel de financiƫle- als operationele zorgen uit handen.

Bij Full operational lease is het motto: gemak en zekerheid. Deze leasevorm is dan ook verreweg de meest gebruikte in Nederland.

De auto blijft juridisch en economisch eigendom van Wealerlease en komt daardoor ook niet bij u op de bedrijfsbalans te staan. De leasetermijnen worden direct op de resultatenrekening geboekt.

U hebt de zekerheid van een vast maandbedrag waarmee alles is afgedekt. Alle kosten, zoals afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, vervanging van banden, verzekering, belasting, etc. zijn voor rekening van Wealerlease. Ook alle risico`s, zoals schade, restwaarde en onverwacht extra onderhoud komen voor onze rekening. U loopt dus niet het risico van onverwachte uitgaven en hebt nergens omkijken naar.

Wealerlease heeft de beschikking over een groot wagenpark. Hierdoor kunt u direct gebruik maken van een voorloopauto tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Hierdoor kunnen wij dan ook gemakkelijk inspelen op veranderingen in uw mobiliteitsbehoefte.

Wealerlease biedt maximale vrijheid en flexibiliteit. Stel, tijdens de looptijd van een contract doet zich de situatie voor, dat u eigenlijk een kleinere of grotere auto nodig heeft. Wealerlease brengt u tegen bepaalde voorwaarden hiervoor geen extra kosten in rekening. Een voorstel kan snel worden gemaakt.

Uw voordelen;
- voor een vast maandbedrag van al uw zorgen af
- geen onverwachte uitgaven tussendoor
- tussentijds veranderen van auto is mogelijk