BerijdersApp

Met onze BerijdersApp heeft u alle informatie van uw leaseauto binnen handbereik.

Download berijdersApp

Als zakelijke leaserijder kiest u voor zekerheid én gemak. Met onze BerijdersApp heeft u alle informatie van uw leaseauto binnen handbereik. Op het dashboard ziet u in één oogopslag uw kilometerstand, het verbruik en eventuele schades of bekeuringen. Ook alle belangrijke data vindt u in de app terug wanneer u vanuit het menu kiest voor contractinformatie.

Benieuwd naar het verbruik of de uitstoot van uw leaseauto? De app toont de gemiddeldes, gemeten over het afgelopen jaar. Bekeuringen en schade zijn niet de leukste zaken waar u mee te maken kunt krijgen. In onze app ziet u in een oogopslag al uw gereden boetes. Mocht uw auto onverhoopt toch schade oplopen, dan kunt u hier eenvoudig melding van maken. Wij helpen u snel weer op weg. Maakt u nog geen gebruik van de app? Zie hier alle informatie. 
 

Hoe ziet de app er uit?

 • Een online schademelder;

 • Gegevens over uw leasecontract;

 • Actuele gegevens over uw brandstofverbruik en CO2-uitstoot;

 • Contactinformatie van onze BerijdersDesk;

 • Een boetezoeker;

 • Het berijdersboekje met alle ins en outs over uw leaseauto.

De app gebruiken

 1. Downloaden
  De app is beschikbaar in zowel de iOS, Android en Windows appstores (zoeken op ‘berijdersapp’).

 2. Inloggen
  Klik op het loginscherm op: Account aanmaken. Gebruik voor het aanmaken van uw account het bij ons bekende mailadres [e-mailadres]. U kunt nu een account aanmaken met het mailadres dat u bij de registratie heeft opgegeven.
  Let op: het inloggen verloopt via Microsoft en u ontvangt van Microsoft een verificatiecode. Dit is dus geen spam. Daarnaast kan het soms enkele minuten duren voordat de code in uw mailbox verschijnt.