Schade en diefstal

Schade aan uw leaseauto is altijd vervelend. Wealerlease draagt zorg voor de volledige afhandeling van de schade. Totaal ontzorgen noemen wij dat, wij regelen ook de verzekering, het vervangend vervoer en diverse andere zaken rondom uw mobiliteit. Uw mobiliteit is bij ons in goede handen.

Schade melden aan uw (private-) leaseauto

Meld schade zo snel mogelijk via ons online schadeformulier. Is er een tegenpartij bij betrokken? Vul dan ter plekke, met de tegenpartij, een Europees schadeformulier in en upload deze in het online schadeformulier.

Direct schade melden


Ruitschade - Sterretje of vervanging

Heeft u ruitschade? Bel dan met onze BerijderDesk via (033) 454 9555 voor een afspraak. Let op! Voor ruitschade kunt u alleen bij de door ons geselecteerde partners terecht. Ruitschades die elders worden aangeboden, bijvoorbeeld bij Carglass, komen niet in aanmerking voor reparatie en vergoeding. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u dan ook aan geen afspraken te maken anders dan via onze BerijdersDesk.

Schadevrijverklaring 
Heeft u met een leaseauto via ons gereden dan is het mogelijk om een schadeoverzicht op te vragen over de periode dat u met deze auto gereden heeft. Deze verklaring kunt u overleggen aan een eventuele nieuwe verzekeraar om eventueel (extra) korting op uw premie te krijgen.

Schadevrij verklaring


Europees Schadeformulier

Heeft u geen Europees Schadeformulier, dan kunt u dat hier downloaden. 


Waarborgfonds

Indien de schade veroorzaakt is door een onbekend motorrijtuig, een onverzekerd motorrijtuig of een gestolen motorrijtuig, kan een beroep gedaan worden op het Waarborgfonds Motorverkeer. U dient dan schriftelijk een schadeaangifteformulier in te vullen (vergeet de achterzijde niet). Indien de claim door het waarborgfonds wordt geaccepteerd, zal automatisch een credit van uw eigen risico volgen. 

Benieuwd of u een claim kunt indienen bij het Waarborgfonds om schade vergoed te krijgen? Doe dan hier de check!

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar waarborgfonds.