Bekijk snel

Ontdek de Volkswagen Tiguan ehybrid: de ideale hybride SUV voor zakelijke lease

De Volkswagen Tiguan ehybrid is een hybride SUV die perfect is voor zakelijke lease. Met zijn geavanceerde technologieën, hoogwaardige prestaties en ruime interieur is de Tiguan ehybrid een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte auto voor hun dagelijkse werkzaamheden.

De Tiguan ehybrid beschikt over een krachtige elektromotor en een efficiënte benzinemotor, waardoor u kunt genieten van een indrukwekkend rijbereik en uitstekende brandstofefficiëntie. Het voertuig kan ook gemakkelijk worden opgeladen, zodat u altijd klaar bent voor uw volgende reis.

Met zijn moderne en stijlvolle uitstraling en het ruime interieur is de Tiguan ehybrid ook geschikt voor het vervoeren van klanten en zakelijke partners. De auto biedt comfort en ruimte voor iedereen en zorgt voor een indrukwekkende en professionele uitstraling.

Kortom, de Volkswagen Tiguan ehybrid is de perfecte auto voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare, efficiënte en stijlvolle auto voor hun dagelijkse werkzaamheden. Door te kiezen voor deze hybride SUV investeert u in een duurzame toekomst en zorgt u voor een positieve impact op het milieu.

Bekijk de Volkswagen Tiguan eHybride

Het interieur van de Volkswagen Tiguan ehybrid biedt veel comfort en functionaliteit voor bestuurder en passagiers. De ruime cabine heeft voldoende hoofd- en beenruimte, terwijl de stoelen zijn bekleed met hoogwaardige materialen en zorgen voor uitstekende ondersteuning. Het dashboard is voorzien van een gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem met navigatie, Bluetooth, DAB-radio en smartphone-integratie. Daarnaast beschikt de Tiguan ehybrid over geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals automatische noodremmen, adaptieve cruise control en rijstrookassistentie. Kortom, het interieur van de Volkswagen Tiguan ehybrid combineert comfort, functionaliteit en technologie op indrukwekkende wijze.

Offerte aanvragen

¹ Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. 

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2022. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.