Bekijk snel

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte.

De Volkswagen up! is een compacte stadsauto die zeer geschikt is voor zakelijke lease. Met zijn moderne en strakke design, efficiënte brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot is de Volkswagen up! een ideale keuze voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele auto voor in de stad. Bovendien biedt de up! voldoende ruimte voor passagiers en bagage, en is hij uitgerust met handige technologische snufjes voor extra veiligheid en gemak. Met de Volkswagen up! als leaseauto maakt u zeker een slimme keuze voor uw bedrijf. De Volkswagen up! is nu te leasen vanaf

Bekijk de up!

Het interieur van de Volkswagen up! is compact, maar slim ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. De stoelen zijn comfortabel en bieden voldoende ondersteuning, zelfs tijdens langere ritten. Het dashboard is overzichtelijk en voorzien van handige bedieningsknoppen, waardoor de bestuurder snel en gemakkelijk toegang heeft tot alle belangrijke functies. Bovendien beschikt de up! over moderne technologie, zoals een touchscreen infotainmentsysteem en een achteruitrijcamera, waardoor rijden in deze auto nog leuker en makkelijker wordt. Kortom, het interieur van de Volkswagen up! biedt een comfortabele en gebruiksvriendelijke rijervaring.

Offerte aanvragen

¹ Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. 

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2022. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.