Full Operational Lease

Wenst u weinig omkijken naar uw leaseauto? En wilt u excact weten waar u aan toe bent? Dan is Full Operational Lease van Wealerlease de oplossing.

Bij Full operational lease is het motto: Ontzorgen en zekerheid. Deze leasevorm is dan ook verreweg de meest gebruikte in Nederland.

De auto blijft juridisch en economisch eigendom van Wealerlease en komt daardoor niet bij u op de bedrijfsbalans te staan. De leasetermijnen worden direct op de resultatenrekening geboekt.

U hebt de zekerheid van een vast maandbedrag waarmee alles is afgedekt. Alle kosten, zoals afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, vervanging van banden, verzekering, belasting, etc. zijn voor rekening van Wealerlease. Ook alle risico`s, zoals schade, restwaarde en onverwacht extra onderhoud komen voor onze rekening. U loopt daardoor geen risico op onverwachte uitgaven en heeft nergens omkijken naar.

Wealerlease heeft de beschikking over een groot wagenpark. Hierdoor kunt u direct gebruikmaken van een voorloopauto tegen een zeer gereduceerd tarief. Hierdoor kunnen wij dan ook gemakkelijk inspelen op veranderingen in uw mobiliteitsbehoefte.

Uw voordelen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in.

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Overige gegevens

Als u hier gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat we deze gegevens verwerken conform ons privacyreglement. Voor een nadere toelichting verwijzen we u naar het privacystatement op deze website.