Fiets Lease

Bij Wealerlease least u niet alleen auto’s maar ook (elektrische) fietsen. 

Interesse in het geheel ontzorgd leasen van een (elektrische) fiets, zowel zakelijk of particulier? Dat kan! U kunt zelfs tegelijkertijd een auto en (elektrische) fiets leasen, wel zo gemakkelijk. Kies uit onze diverse producten het beste wat bij uw situatie past.

Fiets private leasen

Als u een stuk gaat fietsen, wilt u zeker zijn dat u altijd goed thuis komt. Daarom kiest u voor het leasen van een fiets. Dankzij lease, wordt onderhoud, schade en zelfs reparatie volledig uit handen genomen. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe fiets. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En aan het eind van het contract, levert u de fiets gewoon weer in. Dat is fietsen anno nu.

Wealerlease x Dekkers Tweewielers

Voor fiets lease werken wij samen met onze partner Dekkers Tweewielers. Dekkers is een Fiets Experience en Service Center met een grote showroom. Via de samenwerking met Dekkers Tweewielers ontvangt u het beste van twee werelden. Uw mobiliteit is bij Wealerlease in goede handen! Meer lezen over Dekkers Tweewielers. Klik op de button hieronder!

Volledig ontzorgd een fiets leasen bij Wealerlease

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in.

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Overige gegevens

Als u hier gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat we deze gegevens verwerken conform ons privacyreglement. Voor een nadere toelichting verwijzen we u naar het privacystatement op deze website.