Pech onderweg?

Gratis en snel geholpen bij pech met onze mobiliteitsgarantie!

Wanneer u met pech onderweg stil komt te staan, is dit altijd erg vervelend. Met de gratis 24-uurs hulpverlening van Wealerlease, helpen wij u weer zo snel mogelijk verder.

Onze 24-uurs hulpdienst is zowel in binnen- als buitenland bereikbaar via:

Tel. +31 (0)33 45 49 555
 

Vervangend vervoer

Indien nodig draagt Wealerlease zorg voor de inzet van vervangend vervoer, ook in het buitenland. In het leasecontract staat aangegeven of u recht heeft op vervangend vervoer en onder welke voorwaarden. Zonder toestemming van Wealerlease zijn de kosten voor vervangend vervoer voor uw rekening.

Veelgestelde vragen

U kunt ons altijd inschakelen wanneer u onverhoopt pech krijgt met uw auto. Het maakt niet uit waar u pech krijgt: op uw eigen oprit, of elders in Nederland of Europa. Bij twijfel zal de Mobiliteitsservice u informeren over de mogelijkheden.

We spreken van pech als er een rood waarschuwingslampje brandt op uw dashboard of als u met de auto als gevolg van een defect, niet meer zelfstandig de dichtstbijzijnde dealer kunt bereiken.

Wanneer u de Mobiliteitsservice belt, wordt de dichtstbijzijnde dealer of de ANWB Wegenwacht ingeschakeld. Bij stranding op een Nederlandse snelweg of N-weg zult u altijd worden geholpen door de ANWB Wegenwacht.