Netto Operational Lease

Zelf grip houden op de variabele kosten maar wel leasen? Netto Operational Lease van Wealerlease is dan de oplossing voor uw mobiliteit.

Bij deze leasevorm blijft de auto juridisch en economisch eigendom van Wealerlease en komt daardoor niet bij u op de bedrijfsbalans te staan. De leasetermijnen worden dan ook bij uw bedrijf direct op de resultatenrekening geboekt.

Bij Netto Operational Lease kunt u zelf uw leasepakket samenstellen. U kunt kiezen wat u wilt uitbesteden aan de leasemaatschappij en wat u zelf wilt regelen. Het leasetarief dekt tenminste de kosten voor rente, afschrijving en houderschapsbelasting. De overige componenten, zoals onderhoud en verzekering kunnen naar keuze in het leasecontract worden opgenomen. U kunt dit ook in eigen beheer verzorgen. Kortom, uw leasepakket wordt door u zelf samengesteld waardoor u maximale vrijheid heeft.  

Uw voordelen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in.

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Overige gegevens

Als u hier gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat we deze gegevens verwerken conform ons privacyreglement. Voor een nadere toelichting verwijzen we u naar het privacystatement op deze website.