Schade melden

Schade aan uw leaseauto is altijd vervelend. Wealerlease draagt zorg voor de volledige afhandeling van de schade. Totaal ontzorgen noemen wij dat, wij regelen ook de verzekering, het vervangend vervoer en diverse andere zaken rondom uw mobiliteit. Uw mobiliteit is bij ons in goede handen.

Schade melden aan uw (private-) leaseauto

Meld schade zo snel mogelijk via ons online schadeformulier. Is er een tegenpartij bij betrokken? Vul dan ter plekke, met de tegenpartij, een Europees schadeformulier in en upload deze in het online schadeformulier.

Ruitschade - Sterretje of vervanging

Heeft u ruitschade? Bel dan met onze BerijderDesk via (033) 454 9555 voor een afspraak.
Let op! Voor ruitschade kunt u alleen bij de door ons geselecteerde partners terecht. Ruitschades die elders worden aangeboden, bijvoorbeeld bij Carglass, komen niet in aanmerking voor reparatie en vergoeding. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u dan ook aan geen afspraken te maken anders dan via onze BerijdersDesk.

Schadevrijverklaring

Heeft u met een leaseauto via ons gereden dan is het mogelijk om een schadeoverzicht op te vragen over de periode dat u met deze auto gereden heeft. Deze verklaring kunt u overleggen aan een eventuele nieuwe verzekeraar om eventueel (extra) korting op uw premie te krijgen.