Shortlease

Flexibel, voordelig en risicovrij lease voor een periode van 1 tot 24 maanden. 

Heeft u als ondernemer of wagenparkbeheerder behoefte aan tijdelijke mobiliteit op flexibele basis en dat ook nog eens voor een scherp tarief? Wanneer u graag contracten wilt van 1 tot 24 maanden is Short Lease van Wealerlease de oplossing voor u. Wealerlease ontzorgt u volledig terwijl u wel gebruik maakt van een compleet pakket aan diensten. U kunt uw budget gebruiken voor de kernactiviteiten van uw bedrijf omdat het financiĆ«le risico voor 100% bij Wealerlease ligt.  

Een onderneming op efficiĆ«nte wijze runnen vereist flexibel kunnen zijn wanneer dat nodig is, zeker qua zakelijk vervoer. Uw tijdelijk benodigde mobiliteit kan voortvloeien uit bijvoorbeeld piekbelastingen, korte projecten, personeel met jaarcontracten, onzekere tijden of de opstartfase van een bedrijf. In die periodes voordelig en op eenvoudige wijze over een uitstekende leaseauto kunnen beschikken, maakt succesvol ondernemen een stuk makkelijker. 

Uw voordelen van Shortlease bij Wealerlease:

Optioneel kunt u kiezen voor een laag eigen risico, vervangend vervoer of een tankcard. Standaard is uw persoonlijke merkdealer uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en banden. Uw auto is dus altijd gegarandeerd in vertrouwde, professionele handen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in.

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Overige gegevens

Als u hier gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat we deze gegevens verwerken conform ons privacyreglement. Voor een nadere toelichting verwijzen we u naar het privacystatement op deze website.