Shortlease

Flexibel, voordelig en risicovrij lease voor een periode van 12 tot 24 maanden.

Heeft u als ondernemer of wagenparkbeheerder behoefte aan tijdelijke mobiliteit op flexibele basis en dat ook nog eens voor een scherp tarief? Wanneer u graag contracten wilt van 12 tot 24 maanden is Short Lease van Wealerlease de oplossing voor u.  Wealerlease ontzorgd u volledig terwijl u wel gebruik maakt van een compleet pakket aan diensten. U kunt uw budget gebruiken voor de kernactiviteiten van uw bedrijf omdat het financiële risico voor 100% bij Wealerlease ligt. 

Een onderneming op efficiënte wijze runnen vereist flexibel kunnen zijn wanneer dat nodig is, zeker qua zakelijk vervoer. Uw tijdelijk benodigde mobiliteit kan voortvloeien uit bijvoorbeeld piekbelastingen, korte projecten, personeel met jaarcontracten, onzekere tijden of de opstartfase van een bedrijf. In die periodes voordelig en op eenvoudige wijze over een uitstekende leaseauto kunnen beschikken, maakt succesvol ondernemen een stuk makkelijker.

Voordelen Short Lease bij Wealerlease:
- Geen lange termijn-contract: van 12 tot 24 maanden
- Zorgeloze opvang van tijdelijke behoefte aan mobiliteit
- Flexibiliteit, inclusief aanvullende opties
- Betere beheersbaarheid van uw vervoersbudget
- Scherp tarief, geen onverwachte kosten
- Vrijheid om auto naar eigen wens samen te stellen
- Onderhoud en reparatie bij uw persoonlijke merkdealer
- Alle voordelen van Full Operational Lease, dus risicovrij

Optioneel kunt u kiezen voor een laag eigen risico, vervangend vervoer of een tankcard. Standaard is uw persoonlijke merkdealer uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en banden. Uw auto is dus altijd gegarandeerd in vertrouwde, professionele handen.