De SEAT Ateca FR Business Intense bij Wealerlease

Profiteer van een geweldige actie: Lease de SEAT Ateca FR Business Intense DSG en 150 PK voor slechts € 699 per maand, gebaseerd op 10.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden. Geniet van de veelzijdige SUV en rij in stijl zonder zorgen over hoge kosten. Beperkte beschikbaarheid, dus grijp deze kans nu!

Rijd in stijl naar zakelijk succes met de SEAT Ateca

Ontdek de SEAT Ateca, dé veelzijdige en stijlvolle SUV voor zakelijke lease. Met krachtige prestaties, een ruim interieur en geavanceerde technologieën is de Ateca perfect voor comfortabele en efficiënte zakelijke ritten. Met een indrukwekkend design, ruime bagageruimte en moderne features zoals draadloos opladen en geavanceerde veiligheidssystemen, maakt de Ateca altijd een professionele indruk. Profiteer van flexibele leasingtarieven en uitgebreide servicepakketten. Ontdek vandaag nog de SEAT Ateca bij SEAT Leasing en rijd in stijl naar uw zakelijke succes.

Elektrisch rijden

Het beste van twee werelden

De SEAT Ateca combineert het beste van twee werelden: een praktische SUV met een sportief karakter. Met zijn dynamische design, opvallende lijnen en krachtige prestaties zorgt de Ateca voor een opwindende rijervaring. Dankzij de sportieve ophanging en responsieve motor voelt elke bocht als een avontuur. Het interieur ademt sportiviteit met zijn comfortabele sportstoelen en ergonomisch ontworpen cockpit. Bovendien is de Ateca uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals het sportieve rijmodusselectiesysteem, dat de prestaties en het rijgedrag aanpast aan uw voorkeuren. Ervaar zelf het sportieve karakter van de SEAT Ateca en beleef elke rit met een adrenalinekick.

Vraag een offerte aan