Waarom is het zakelijk leasen van een auto interessant?

Sommige mensen vragen zich af waarom het zakelijk leasen van een auto interessant is. In dit artikel gaan wij dieper in op de voordelen van het zakelijk leasen van een auto. Bedrijven kiezen voor het zakelijk leasen van auto omdat zij behoeften hebben aan flexibiliteit en kostenefficiĆ«ntie. 

Welke voordelen heeft het zakelijk leasen van een auto?

De belangrijkste voordelen van het zakelijk leasen van een auto zijn:

  • Voorspelbare kosten: Met een leaseovereenkomst weet u precies wat uw maandelijkse kosten zijn, waardoor het eenvoudiger is om uw budget te plannen en te beheren.
  • Geen zorgen over verkoopwaarde: Als u een auto koopt, moet u zich zorgen maken over de verkoopwaarde als u de auto later wilt verkopen of inruilen. Bij een leaseovereenkomst bent u hier niet mee bezig.
  • Altijd een nieuwe auto: Met een leaseovereenkomst kunt u ervoor kiezen om regelmatig een nieuwe auto te rijden, zonder zorgen te maken over de verkoopwaarde van uw huidige auto.
  • Belastingvoordeel: Bedrijven kunnen vaak aftrekposten krijgen voor de maandelijkse leasebetalingen, wat kan leiden tot een lager belastbaar bedrijfsresultaat.
  • Flexibiliteit: Bedrijven kunnen kiezen voor verschillende soorten leaseovereenkomsten, zoals Full Operational Lease, Netto Operational Lease, Occasion Lease en Shortlease.

Wealerlease levert advies op maat als het gaat om het zakelijk leasen van een auto

Bij Wealerlease adviseren wij u graag over welke vorm van zakelijk leasen voor u relevant zijn. Zo heeft Wealerlease alle vele jaren ervaring en kennis binnen diverse sectoren waardoor wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Bovendien is Wealerlease een universele leasemaatschappij. Hierdoor kunt u ook bij ons terecht voor deze mooie Kia EV6. Graag gaan wij met u in gesprek onder het genot van een kopje koffie om te kijken hoe wij u het beste kunnen helpen!

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over zakelijk leasen!